K1's blog

Mmm, lekker fruit

De voorbije twee weken hebben wij allerlei dingen geleerd over fruit. Zo weten we welke kleuren de verschillende fruitjes hebben. We hebben appeltjes geteld op de fruitschaal. Ook meneertje peertje hebben we een kleurtje gegeven. Op donderdag moesten we allemaal een stukje fruit meebrengen want we gingen lekkere fruitbrochettes maken. En ik moet zeggen dat ze heel lekker waren.Bedankt om allemaal een stukje fruit mee te geven. Hier kan je de foto's bekijken van het thema Mmm, lekker fruit.  

Onze tweede kleuterklassers zijn maandag 27/09 gaan rollebollen. Hier kan je de foto's bekijken van rollebollen.

Mijn nieuwe klas

Voilà de eerste week zit er weer op en het was leuk om alle onze vriendjes weer terug te zien. We hebben al leuk gespeeld met al het nieuwe speelgoed. Ook hebben we al een paar liedjes geleerd en een verfwerkje gemaakt.

We gaan proberen om iedere week hier een stukje neer te schrijven. Zo weten jullie wat jullie kleine spruit allemaal uitspookt in onze klas. Er zullen ook af en toe foto's zijn van bepaalde activiteiten.

 

Eindelijk op de BLOG

Hallo,

 Na lang proberen zijn we er dan toch eindelijk opgeraakt. Zijn jullie nieuwsgierig naar wat jullie zoon/dochter allemaal uitspookt in de klas. Wel, dan moeten jullie maar regelmatig een kijkje komen nemen op de site. Ik ga proberen om iedere week iets te vertellen over wat de kleuters zoal gedaan hebben in school. Ook gaan we af en toe eens een foto nemen zodat jullie niet alleen hoeven te lezen maar het ook eens kunnen zien.

 

Alvast veel plezier (wij gaan dat ook hebben Wink )

 

Juf Ellen

Syndicate content